Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2008 19:46 - Бербатов и Тотнъм - А Сега На Къде ?
Автор: footballblog Категория: Спорт   
Прочетен: 2861 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2008 22:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Искам да поздравя отбора на Tottenham Hotspur ,за страхотната победа над Челси на стадион "Уембли".И най-вече искам да поздравя нашето момче - Митко Бербатов за трофея! Неговият първи от както се подвизава по Европейските терени.И вярно,че турнира е четвъртият по важност в Англия.Но това зависи от гледната точка.Да за Грандовете е идеална възможност да пробват как се развиват резервите,но за отборите които не могат да си позволят да харчат десетки милиони за да получат място в Европейските турнири,това е перфектната възможност.А специално и за Тотнам последните два мача от турнира по трудност,повече се приближаваха до ниво Шампионска Лига ,от колкото Карлинг Къп.Та те играха с Arsenal  и Chelsea и излезнаха победители и от двата мача.Казвам им браво,и няма да коментирам специално финала защото не успях да го гледам за нещастие.
 И тук идва въпроса - а сега на къде ? Около Бербатов винаги е имало спекулации в последната година и нещо.Някои вече твърдят,че в Tottenham  му е тясно,не му е на нивото вече.По скоро би му паснал отбор от класата на Real Madrid или Manchester United,други пък смятат ,че в голям отбор ще търка скамейката.Аз лично смятам,че той си знае кое е най-добре за него.Едно от най-добрите му качества безспорно е търпението му.Още от Leverkusen  се е научи че с търпение се постига много.Той сам никога не е заявявал,че иска да напуска Тотнам ,поне не в близко бъдеще.Определено е лоялен играч,който не лъмти за пари и слава.Най-важното е да е щастлив и да играе.А вече и носител на една купа,с добри шансове да спечели втора в лицето на Купата на Уефа.А някой ден,искрено му пожелавам да се реализира и в някой наистина велик отбор.Но за това може би ще трябва да изчака известно време.. не че му е проблем :)


Тагове:   бербатов,   Тотнъм,


Гласувай:
0



1. sparhawk - Мисля си
26.02.2008 10:52
че Тотнъм е отбора на Бербатов, там той е в свои води, там го обичат, там се чувства добре, там е героят. Мисля, че никога не е бил по-щастлив, а сега вече има и трофей. По-добре ще е да остане там. Доказано е, че автоматичната смяна на по-голям тим рядко е успешна.
цитирай
2. rgeorgiev - То вярно си му е добре в Тотнъм на Б...
26.02.2008 11:06
То вярно си му е добре в Тотнъм на Бербатов, ама ако иска да се развива ще трябва да отиде в по-голям клуб. На мен ми се струва, че той има потенциала да стане добър колкото Стоичков, само че това не може да стане докато е в Тотнъм. Пожелавам му да премине в Мачестър, Реал, Милан или друг отбор от техния ранг, да спечели Шампионската лига, не Карлинг къп, да вземе златната топка и разбира се много успехи с националите (поне класиране на европейско или световно) ;).
цитирай
3. retsboc - Не му трябва Испания или Италия...
26.02.2008 12:36
... в Англия си е добре. Няма по-постоянен футбол от английския! Реал и Милан... ммм не... Това е мое мнение, де... Иначе - браво на Тотнъм за Карлинг Къп. Бориха се до край, а Хуанде Рамос доказа защо му викат "турнирния боец". (Тоя със Севиля разливаше по всички турнирни шампионати)

Желая късмет!
цитирай
4. bashiiankova - Мисля си, че единственото място
26.02.2008 13:34
където Бербатов е достоен да играе е старозагорския Берое.
1. Стара загора е прекрасен и спокоен град, където той ще може да се съсредоточи изцяло върху футболните си задължения.
2. Стара загора е град известен с красивите си жени и Бербатов, най - после ще може да се задоми и то за добра и разбрана жена, която няма да е с него само заради банковата му сметка.
3. Стара загора е футболен град, известен е с разбиращата си публика, която наистина ще може да оцени подобаващо таланта на това момче
4.Идването на Бербатов в Берое би привляко спонсори, което ще реши проблемът с безпаричието на клуба - с това футболиста, ще направи едно благородно дело, което ще се отчете като голяма червена точка, там където големите червени точки се отчитат.
цитирай
5. анонимен - @ bashiiankova
26.02.2008 14:13
винаги така успешно ме разсмиваш. Спомняш ли си Берое - Левски или Берое - Черноморец миналия полусезон? Имаше една много хубава статия тогава "Феновете на Берое отново предизвикаха бой на стадиона". Но пък завършваше, че има и нормални фенове в този инак тъй приветлив град с разбираща публика.
цитирай
6. viovioi - bashiiankova,
26.02.2008 16:09
ако искаш да спечелиш сърцето на Бербатов напиши му един хубав любовен стих, а не го пращай в Берое ако може???

И браво на Бербатов за трофея!!! Всички се радваме на успехите му и се гордеем с него!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: footballblog
Категория: Спорт
Прочетен: 44665
Постинги: 8
Коментари: 25
Гласове: 48
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930